formats

Info Podium Programma

Tussen 14:30 en 16:30 DINO EXPERIENCE                                                                                        

De Dino Experience laat het publiek oog in oog staan met levensechte dinosaurussen. Miljoenen jaren geleden zouden deze imposante dieren zijn uitgestorven, maar niets is minder waar. Een stoere ranger neemt je mee op reis naar de bijzondere wereld van dinosaurussen. Beleef de prehistorie opnieuw tijdens deze unieke belevenis!

Tussen 16:30 en 18:00 THE GREAT PARTY NUTS

The Great Partynuts! Akoestische noten door twee zingende rasartiesten met gitaar en contrabas. Live muziek en altijd de sfeermakers van het feest! Zeker met The Great Partynuts en de bekende liedjes die ze spelen gecombineerd met de humorvolle interactie met het publiek.

Tussen 18:30 en 19:00 THE FUN PLANE SHOW

Tijdens deze 30 minuten show nemen gezagvoerder Gene Travis en zijn charmante stewardess het publiek mee op showreis. Verschillende hits van toen en nu passeren de revue. Een “ First Class” behandeling voor het gehele publiek!

Tussen 19:30 en 20:30 GENE TRAVIS

Bereid u zich voor op een muzikale ervaring die vrijwel elke entertainmentliefhebber zal herkennen. Sta ons toe om Gene Travis bij u te introduceren: Gene is een rasartiest. Wie eenmaal zijn stem heeft gehoord is aan zijn lippen gekluisterd.

Tussen 19:00 en 21:00 MARCEL DE ROOIJ

Zanger Marcel is bekend van Café Bolle Jan in Amsterdam waar hij iedere donderdagavond werkte als zanger, en is finalist geweest van de Hennie Huismans Soundmixshow met het nummer Unchained Melody. Hij heeft zelfs in een uitverkochte ARENA gestaan!